WHAT DOES VERIFICARE ISTORIC AUTO MEAN?

What Does verificare istoric auto Mean?

What Does verificare istoric auto Mean?

Blog Article

Exista diferite metode si sfaturi utile pentru a verifica corectitudinea kilometrajului unei masini.

Printre cele mai comune practici de înșelătorie în lumea mașinilor 2nd hand este falsificarea numărului de kilometri - cumpărătorii fiind deseori atrași de ofertele ”de nerefuzat”.

Dacă toate criteriile sunt introduse corect, va apărea imaginea și descrierea autoturismului căutat.

Asadar, nu uita sa accesezi aceste aplicatii online si sa verifici istoricul auto inainte de a cumpara sau vinde o masina. Nu-ti pierde timpul si banii pe vehicule cu istoric indoielnic.

Asadar, nu neglija acest part important si asigura-te ca obtii o verificare completa a istoricului autoturismului pe care urmeaza sa il achizitionezi.

Insa, daca doresti sa afli mai multe detalii si aspecte importante despre o masina SH pe treatment urmeaza sa o cumperi, poti opta pentru upgrade-ul la versiunea platita.

Unele dintre aceste masini vor fi fost avariate sau descompletate in mod intentionat in timp ce altele vor fi in stare perfecta. Acelasi lucru este valabil pentru masinile detinute de companii de inchiriere de masini; nu exista nicio regula atunci cand vine vorba de starea lor tehnica. Cu toate acestea, judecand dupa numarul de persoane care au inchiriat si condus aceste vehicule de-a lungul anilor, fiecare persoana dupa abilitatile si experienta sa, va puteti imagina ca starea acestor masini nu este prea buna.

De asemenea, poti afla daca a fost respectat programul de revizii si intretinere al masinii, lucru ce poate influenta durabilitatea si performanta acesteia.

Cand vine vorba de achizitionarea unui vehicul next-hand, verificarea codului VIN joaca un rol de maxima importanta in procesul decizional.

Fiabilitatea, mai multe informatii calitatea superioară și diversitatea modelelor disponibile fac din mașinile germane o opțiune

Prin intelegerea si utilizarea corecta a acestui cod, poti obtine informatii valoroase despre vehiculul dorit si te poti asigura ca faci alegerea potrivita in ceea ce priveste achizitia unei noi masini.

Intoarcerea este interzisa: raspuns corect chestionar auto Intrebarea din chestionar este formulata in felul urmator si ai 3 variante de raspuns.

Seria sasiului, cunoscuta si sub denumirea de numar de identificare al vehiculului (VIN – Car Identification Quantity), este un cod structure din 17 caractere alfanumerice treatment identifica in mod unic un autoturism.

Datele generate pe acest web-site sunt activităţile derulate la RAR şi numărul de kilometri înregistraţi în bordul maşinii (kilometri regăsiţi în baza de day a RAR sau a staţiilor ITP autorizate), existenţa/valabilitatea cărţii de identitate a vehiculului, câteva date tehnice şi de identificare, gradul de poluare, valabilitatea ITP.

Report this page